Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Έκθεση για την ενέργεια


 Το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με  τo ΕΚΦΕ Αχαϊας και  το Γαλλικό Ινστιτούτο Πάτρας διοργανώνει έκθεση με Θέμα: «Ενέργεια: Ποιές επιλογές για το μέλλον;» στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας ΠΠ, από 1-28 Φεβρουαρίου 2013.

Η έκθεση έχει σχεδιαστεί από την ΜΚΟ «GoodPlanet» και έχει μεταφραστεί και προσφέρεται από το Γαλλικό Ινστιτούτο. Η έκθεση συνοδεύεται από επιδείξεις πειραμάτων φυσικής που σχεδιάστηκαν και υλοποιούνται από το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας και ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων πολυμέσων «Το σχολείο της ενέργειας».  Στόχος της έκθεσης είναι να ευαισθητοποιήσει του μαθητές στα θέματα των βιώσιμων πηγών ενέργειας. 
Για τα εγκαίνια της έκθεσης διοργανώνεται την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013, Ημερίδα με τίτλο «Ενέργεια: περιβαλλοντικές και εκπαιδευτικές προκλήσεις», ώρα έναρξης 10.30πμ. Η Ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Β/β΄θμιας και Α/βάθμιας Εκπαίδευσης και είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο. Μετά το πέρας της ημερίδας θα δωθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου