Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ «ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ»



Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε το Συνέδριο Εκπαιδευτικής Πολιτικής με θέμα «Ηγεσία στην Εκπαίδευση», που διεξήχθη στις 16 και 17 Μαρτίου 2018 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.
 Στόχος αυτής της επιστημονικής συνάντησης ήταν «η έγκυρη ενημέρωση των συνέδρων στον ιδιαίτερα σημαντικό τομέα της ηγεσίας στην εκπαίδευση, μέσα από τη σφαιρική και αντικειμενική παρουσίαση των σύγχρονων εξελίξεων διεθνώς».
Εισηγητές στο Συνέδριο ήταν διακεκριμένοι διεθνώς έλληνες και ξένοι επιστήμονες, οι οποίοι κατέθεσαν τις απόψεις τους επί του θέματος.
Η ψυχή και ο νους του Συνεδρίου ήταν η Πρόεδρός του  κ. Αμαλία Υφαντή, Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών, η οποία συνεπικουρούμενη από τα μέλη της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής δημιούργησε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στους συνέδρους, έτσι ώστε απερίσκεπτοι να λάβουν ενεργά μέρος στις εργασίες του Συνεδρίου.
Τέτοιες ενέργειες προβάλλουν το Πανεπιστήμιό μας αλλά και τη Χώρα μας, η οποία παρόλο που βιώνει μία ύφεση οικονομική και κοινωνική, έχει να επιδείξει υψηλές διακρίσεις στον τομέα της Επιστήμης και του Πολιτισμού. 
                                                                                           Γιάννης Δ. Καραντζής

 

                                                                                              


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου